Φτιάξε μια κατακόκκινη δροσιστική και ενυδατική γρανίτα

Αυτό που ποθούμε περισσότερο το καλοκαίρι είναι μια δροσερή γρανίτα. Το καλό είναι ότι μπορούμε να την πίνουμε χωρίς τύψεις καθώς είναι πολύ εύκολο να μην παίρνουμε απέξω αλλά να φτιάχνουμε την  δικιά μας, υγιεινή και σπιτική.

Το καλό είναι ότι μπορούμε να την πίνουμε χωρίς τύψεις καθώς είναι πολύ εύκολο να μην παίρνουμε απέξω αλλά να φτιάχνουμε την  δικιά μας, υγιεινή και σπιτική.

Χρειαζόμαστε μόνο λίγη διάθεση και 10 λεπτά από τον χρόνο μας.

Τι θα χρειαστείτε

1/8 καρπούζι

2 φλιτζάνια φράουλες

1 κόκκινο μήλο

Διαδικασία παρασκευής

Αρχικά αφαιρέστε το πράσινο μέρος του καρπουζιού και το πάνω μέρος από τις φράουλες.

Πλύνετε και κόψτε τα σε κομμάτια, που να χωράνε στον αποχυμωτή ή στο μπλέντερ σας.

Βγάλτε το χυμό ή χτυπήστε τα αρκετά στο μπλέντερ. Ύστερα, μεταφέρετε το χυμό σε θήκες για γρανίτες και προσθέστε το ξυλάκι. Αφήστε το μείγμα να παγώσει ένα ολόκληρο βράδυ.

Για να βγάλετε τις γρανίτες, μάλλον θα χρειαστεί να αφήσετε να τρέξει λίγο ζεστό νερό στις θήκες, ώστε να ξεπαγώσει.

Μπορείτε να αντικαταστείσετε το καρπούζι με πεπόνι ή ανανά που είναι φρούτα ζουμερά.

Ή ακόμα το μήλο με αχλάδι, ανανά ή δαμάσκηνο.




x

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Cookie.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΡΝΟΥΜΕ Κέντρο απορρήτου Ρυθμίσεις απορρήτου Μάθετε περισσότερα σχετικά με την πολιτική Cookie