Σεμινάριο για την Τυροκομία στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Η χρονική διάρκεια του είναι 34 εκπαιδευτικές ώρες και περιλαμβάνει τις εξής θεωρητικές και πρακτικές ενότητες:

  • Υγιεινή και Ασφάλεια (παραγωγή – μεταποίηση)
  • Εκπαιδευτική Επίσκεψη σε προβατοτροφική μονάδα – Παραγωγή Γάλακτος
  • Εξοικείωση με τους χώρους του τυροκομείου / Επίδειξη εξοπλισμού
  • Παραγωγή Φέτας 1
  • Παραγωγή Φέτας 2
  • Παραγωγή κίτρινων τυριών
  • Παραγωγή ανθότυρου και μυζήθρας
  • Κοστολόγηση παραγωγής τυριών
  • Οργανοληπτική αξιολόγηση τυριών

Η βιωματική εκπαιδευτική φύση των σεμιναρίων στοχεύει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής παιδείας και τη βελτίωση των παραγωγικών ικανοτήτων των καταρτιζομένων.

Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Τρίπολη θα πραγματοποιηθούν με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Για εγγραφές και οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 27210 25700, κιν. 6985666456 και [email protected]

Επίσης μπορούν να βρουν πληροφορίες και την ηλεκτρονική αίτηση στο www.kaem.gr και ή εδώ.

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ.




Αφήστε μια απάντηση

x

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Cookie.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΡΝΟΥΜΕ Κέντρο απορρήτου Ρυθμίσεις απορρήτου Μάθετε περισσότερα σχετικά με την πολιτική Cookie