Ποιότητα, ιχνηλασιμότητα και ελαιόλαδο

Καμπάνιες προώθησης και επικοινωνίας που είναι στοχευμένες και καλά δομημένες-διαμέσου όλων των καναλιών των media, συμπεριλαμβανομένων και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης,- είναι απαραίτητο να ξεκινήσουν από όλους τους οργανισμούς, προκειμένου οι τελικοί καταναλωτές να είναι σε θέση να αξιολογήσουν την πραγματική διατροφική αξία του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου το οποίο θα έχει την δική του ταυτότητα και θα ακολουθείται από μια σειρά από διαδικασίες που θα πιστοποιούν την ποιότητά του και το συνδέει με την γη από την οποία παράχθηκε.

Είναι σημαντική η παραγωγή ελαιολάδου με σεβασμό στο περιβάλλον και στην αειφόρο καλλιέργεια και επιπλέον αυτή η προστιθέμενη αξία του θα μεταφράζεται σε έσοδα. Είναι απαραίτητο όλες οι αγορές να έχουν αντίληψη άμεση σχετικά με τη διαθρεπτική και γαστρονομική αξία του ελαιόλαδου, ξεκινώντας κυρίως από το έξτρα παρθένο.

Μέσα από κάθε θεσμό ή διοργάνωση, θα επικοινωνηθεί πως η σημασία της ταυτοποίησης, της ιχνηλασιμότητας, της πιστοποίησης και της υψηλής ποιότητας, είναι παράγοντες άκρως σημαντικοί για την πορεία του ελαιολάδου, και πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη από την πλευρά των παραγωγών του.




x

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Cookie.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΡΝΟΥΜΕ Κέντρο απορρήτου Ρυθμίσεις απορρήτου Μάθετε περισσότερα σχετικά με την πολιτική Cookie